Magyar Media Net

ujdonságok, aktualitások, információk

Magunkról

Magyar Media NetTelefon: 0049 157-747 28 356
e-Mail: mail@magyar-media.net
Elnök: Ross RobertTelefon: 0049-157-747 28 356 e-Mail robert.ross@magyar-media.net
Alelnök: Klement Nándor
Telefon:e-Mail: nandor.klement@magyar-media.net
Titkár: Bíró Csaba
Telefon:e-Mail: csaba.biro@magyar-media.net
Pénztáros: Szabó Iván
Telefon:e-Mail: ivan.szabo@magyar-media.net
Pénztáros: Kiss Ferenc
Telefon:e-Mail: ferenc.kiss@magyar-media.net
Pénztárellenör: Klement Bea
Telefon:e-Mail:
Pénztárellenör:  Bíró -Matisz Szilvia
Telefon:e-Mail:

Jogi nyilatkozat

A weboldal fenntartója

A http://www.magyar-media.net weboldalt (a továbbiakban: Weboldal) a Magyar Media Net Társaság. (a továbbiakban: MMn.) üzemelteti. A Weboldalra való belépéssel Ön elfogadja a jogi nyilatkozatban foglaltakat.

Jogi feltételek

Az MMn a Weboldalon megjelenő dokumentumok (pl. szöveges anyagok) felhasználását csak abban az esetben engedélyezi, ha

  1. Minden példányon megjelenik a: – “© 2010. Magyar Mededia Net.” – szerzői jogi védettséget jelző copyright-megjegyzés, és jelen “Jogi feltételek”, továbbá 2.
  2. ha az e Weboldalról felhasznált dokumentumok kizárólag ismeretszerzési, és nem kereskedelmi célt szolgálnak és azokat semmilyen hálózati számítógépre nem továbbítják, nem közvetítik semmilyen médiában.
  3. Egyik dokumentumot sem módosítják.

    Minden, az előbbiektől eltérő engedély nélküli használatot a törvény kifejezetten tilt, és az szerzői és büntetőjogi következményekkel járhat. A Weboldal elemeit a szerzői jogi és más törvények külön védik, és sem egészben, sem részben nem másolhatóak. A weblapon található adatok, információk, ábrák, stb. között előfordulhatnak hibák, pontatlanságok. A weblapon megjelenő információk, leírások és egyéb információs anyagok közvetlenül a szerzöjüktöl származnak, ezért azok pontosságáért az MMn. nem vállal semmilyen felelősséget. Minden dokumentumot, grafikát, ábrát, képet minden szavatosság nélkül helyezünk el, és azokat előzetes értesítés nélkül megváltoztathatjuk. Az MMn nem vállal felelősséget semmilyen közvetlen, közvetett, véletlen, különleges vagy bármilyen más kárért (korlátozás nélkül beleértve az elmaradt hasznot, az üzletmenet megszakadásával kapcsolatos károkat), még akkor sem, ha az MMn.-t előzetesen értesítették ilyen károk lehetőségéről.

Harmadik felek webhelyei

A jelen Weboldalról kapcsolt helyek nem tartoznak az MMn ellenőrzése alá, és ezért az MMn semmilyen értelemben nem felelős a kapcsolt helyen található tartalomért. Az MMn. a kapcsolatokat kizárólag kényelmi célból biztosítja, és egyetlen kapcsolat sem jelenti az MMn egyetértését vagy felelősségvállalását.

A weboldalra mutató hivatkozások

A Weboldalra (vagy bármelyik elemére) mutató linket, az alábbiak betartása mellett engedélyezünk:

  • A Weboldalra utaló link megnevezésének és/vagy a kódjában tartalmazó weboldalnak (továbbiakban Link) tartalmaznia kell a MMn szót és/vagy logóját.
  • A Link csak a Weboldal tartalmára mutathat, a tartalom beillesztése, többszörözése, másolása vagy frame-ekbe (magyar nevükön keretek) beillesztése linkeléssel nem lehetséges.
  • A Link sem az MMn kifejezést sem a logo-t méretében, színében, sem egyéb megjelenítésében nem módosíthatja.
Reklámok
%d blogger ezt kedveli: